Vaisnava hírek

Klub helyszín:
Rejtett kincs lelki töltőállomás,
Bp. 7. ker. Rózsa u. 1.
http://rejtettkincs.hu
https://www.facebook.com/Rejtettkincs

Spirituális gondolatok lelki tanítómestereinktől:
Rejtett kincs Lelki Üzemanyag
https://www.facebook.com/RejtettkincsLelkiUzemanyag

2009. augusztus 4., kedd

Indul a blogunk!


Talán nem is annyira rejtett az a rejtett kincs. Lehet, hogy csak rossz helyen keressük. A Bhagavad-gítát lapozgatva a minap ez a két vers ragadta meg a figyelmemet.
"Még ha valaki a legförtelmesebb tetteket is követi el, ha minden kihasználáson és lemondáson alapuló, nem odaadó törekvést feladva elkezdi kizárólagos és háborítatlan odaadó szolgálatomat, akkor tiszteletreméltó mint egy szent, mert magához ölelte az élet forradalmi síkját.

Még a leggyarlóbb embert is hamarosan jámbor tettek ékesítik, és maradandó békét ér el. Ó Kunti fia, valld és hirdesd: az Én hívem nem győzetik le soha!"
Bhagavad-gíta 9.30.31.

Rendkívül szerencsésnek érzem magam, hogy találkozhattam Gurudevvel és híveivel.
Srila B. S. Govinda Maharaj jelenleg Tájföldön van. Reményeink szerint hamarosan elindul körutazására, hogy találkozzon a bhaktákkal mindenfelé a világban.
Kis magyar csapatunk tagjai is bejárták a világot Indiától Amerikáig, és mindenhol megismerkedtek a helyi vaisnavákkal, szokásokal. Erről fogunk írni, ki-ki a maga stílusában. Természetesen filozófiai, vagy csak hétköznapi témák is előfordulnak. Az írásaink gyökere a Gurunk iránti hűségünk, szeretetünk, tiszteletünk.

Vradzsa Ramá d.d. (Túri Virág Réka)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése